Üzleti rendezvények

A Walden Hotel*** és Konferenciaközpont Dobogókőn található, Budapesttől egy órányira, friss, természetes környezetben várja mindazokat, akik testi-lelki nyugalomra, feltöltődésre vágynak. A szálloda kedvező adottságai garantálják az üzleti rendezvények – előadások, tréningek, bemutatók, konferenciák, csapatépítések – zavartalanságát és sikerét.

Rendezvénytermek
Természetes megvilágítású, 180 fő befogadóképességű légkondicionált konferenciatermünk a legmodernebb konferenciatechnikával áll vendégeink rendelkezésére. 3 szekciótermünk kisebb megbeszélésekhez nyújt ideális helyszínt 15-40 főig. Technikai felszereltség: projektorok, vásznak, táblák, flipchartok, hangosítás, tolmácsfülkék, audio fejhallgatók.

Étterem
Szállodánk ékköve az ősfás parkra néző Vargánya Bistro és Étterem, amely hagyományos ízeket és remek vadételeket kínál szakszerű kiszolgálással. Üzleti vendégeink számára igény szerint üzleti reggeli, kávészünet, állófogadás, hideg és meleg büféétkezés áll rendelkezésre.

Szobák
Szállodánkban egyszerű, tiszta és kényelmes elhelyezést biztosítunk vendégeink számára: 34 db kétágyas szoba és 8 db két légterű apartman áll rendelkezésre. Szobáink felszereltsége: fürdőszoba, retro TV, telefon, hajszárító, ingyenes WIFI, egyes szobákban erkély.

Csapatépítő rendezvények
Igazi hegyvidéki, erdei környezetben miért is maradnánk a négy fal között? Csapatépítő programlehetőségeket ajánlunk a szabadban, legyen az egy egyszerű vagy hosszabb séta, GPS túra, kincskeresés, air-soft csata, madárles vagy karitatív program.

De a siker nem csupán a technikai feltételek meglétén múlik. Egy sikeres rendezvény odafigyelést, tapasztalatot és mindenre kiterjedő gondoskodást igényel. Elsődleges célunk az Ön rendezvényének minden igényt kielégítő lebonyolítása!

Kapcsolat
Aszódi Eszter
Tel: +36 30 627 6934
E-mail: sales@waldenhotel.hu