Esküvők

Kedves Ifjú Pár!

Hát lehetne-e szebb esküvői helyszínt találni egy hegyvidéki szállodánál a kerek erdő közepén?
Van itt valami varázslat a levegőben, a környezetben, ami megfoghatatlanul vonzza az embert.

Frissíti testét és szellemét, de még fontosabb, hogy megtisztítja szívét és lelkét! Áthatja az embert a tisztaság, a szeretet, és különös súlyt kapnak az itt tett fogadalmak…

Hát lehetne-e tökéletesebb esküvői helyszínt találni a Walden Hotelnél?

Ajánlatunk a környezet nyújtotta adottságokon túl kínálja az alábbiakat:
– helyszíni szertartás
– esküvői vacsora
– szállodai szállás
– nászajándék
– dekoráció
– exkluzivitás min. 60 főtől

Helyszíni szertartás
A polgári szertartás lebonyolítható a Walden Hotel kertjében vagy konferenciatermében, választástól vagy időjárástól függően. A Pilisszentkereszt Önkormányzat anyakönyvvezetője tartja a szertartást.

Hagyományos és exkluzív vendéglátás ajánlatok
A Walden Hotel alkalmas 20-60-100 fős esküvői vacsorához, mely lebonyolítható a különleges hangulatú lobbiban vagy a szálloda éttermében ill. különtermében. A felszolgálás jellegét tekintve svédasztalos vagy tányér/tálszervízes vendéglátást biztosítunk. Menüsorainkat ajánlatunkhoz csatoljuk, válasszanak igény szerint vagy kérjék ajánlatunkat egyedi elképzelésük esetén. Speciális ételallergiás vendégek számára külön menüvel készülünk. Az éjféli visszatálalás kiegészítésére éjféli menüket ajánlunk.

Italkínálat
Az esküvői vacsorához italcsomagokat ajánlunk: alkoholos, alkoholmentes ill. tömény italos változatban 4-6-8 órás időtartamban. Az italcsomagok igény szerint hosszabbíthatók.

Szállás
Szállodánkban 35 db egyedileg kialakított kétágyas szobával, ebből 8 db természetes hangulatú, két légterű családi szobával várjuk a vendégeket. Első emeleti szobáink mindegyike erkélyes és az ősparkra nyílik. Két légterű családi szobáink külön bejáratú fürdőszobával rendelkeznek, 4-5 fő számára biztosítanak elhelyezést. Szobáink egy része pótágyazható. A szállásár tartalmazza a reggelit.

Nászajándék
Az ifjú pár számára grátisz biztosítunk egy nászutas lakosztályt, pezsgő bekészítéssel az esküvő napjára és éjszakájára min. 50 fő esküvői vendég elszállásolása esetén.

Esküvői dekoráció
A szertartás és az esküvői vacsora díszítését, virág és egyéb dekorációját, a menyasszonyi csokrot, a dobó csokrot, stb. kérésre külső dekoratőrrel biztosítjuk.

Exkluzivitás
A szálloda kizárólagosan foglalható esküvők számára esküvői vacsora és szállás szolgáltatással min. 60 főtől.

Egyéb szolgáltatások
Az ifjú pár kívánságára segítünk megszervezni az alábbiakat is:
• élőzene / DJ
• vőfély / ceremónia mester
• fényképész / videós

Az esküvői szervezése
A Walden Hotel csapata segítséget nyújt az esküvő szervezésében, az apró részletek egymáshoz illesztésében, a sikeres forgatókönyv összeállításában, az esküvő lebonyolításában.

Látogasson el hozzánk, hogy a helyszínt személyesen is bemutathassuk Önnek! Kérje ajánlatunkat, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat
Aszódi Eszter
Telefon: +36 30 627 6934
E-mail: sales@waldenhotel.hu