Retro fotópályázat

Családi Fotó Pályázat, Nosztalgia verseny, Sör – virsli party

A dokumentálhatóan legrégebbi fotó nyer, részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Nem csak a tárgyakat keressük, amelyek még valahogy fellelhetőek. Nemcsak fotókat, amelyeken rajta voltunk vagy a képeket, amelyeken szerepelünk, mi, a szállodánk és Ön! Az emlékeiket is várjuk hozzá, amelyek Önt hozzánk kötik. Történeteket, amiket csaknem eltemetett már az emlékezet. Keressük a fenti képen szereplő család tagjait is!


Kérjük, hogy egy megosztással segítsenek minket a keresésben!

Írja meg a nekünk az Ön történetét és küldje el az Ön Fotóját is! Most!

Az emlékeket, amik feltolulnak Önben. Az ifjúságunkról, az elmúlt szerelmünkről. A képeket, amiken felfedezzük egykori önmagunkat, azokat, akik valaha fontosabbak voltak, mint bármi és bárki más, amiben azóta hinni mertünk.

Írja meg a nekünk az Ön történetét és küldje el az Ön Fotóját is! Most!

A mi adatbázisunk is így veszett el. Mint egy emlék. Nézhetjük bárhonnan, kellemetlen. Tiszteletlenség mindazokkal szemben, akiknek ez a hely fontos. Kerítsük elő a képeket, elevenítsük fel az emlékeket és az egykori élményeket.

Tisztelettel kérjük egykori és mostani vendégeinket is, hogy keressék meg, küldjék el nekünk, osszák meg kommentben a Facebook oldalunkon, tegyék fel az instagram profilunkra emlékeiket!

Osszák meg azokkal is akik a képeken szerepelnek!

Sajnos nem lehet mindenki itt. Azok számára, akik nem szállhatnak meg Retro hétvégénken nálunk, egész napos Majálissal készülünk! Azok is eljöhetnek, azok is meghívhatóak, akik nem lehetnek velünk és Önökkel több napon át?!

Egy foto sorozat egy kiállítás! Tegye hozzá az Önét! Keressen fotókat a Walden Hotelben, (Manrézában vagy Napsugár Szállóban) eltöltött napjaikról, vagy akár egy régi Dobogókő túráról, ossza meg velünk, akár nagypapa családi fotóját!

Fotópályázatunkon Ön is nyerhet!

A dokumentálhatóan legrégebbi fotó nyer, lehetőleg saját vagy családi fotó legyen,

Ön is szerepeljen rajta!

Nyeremény: meghívjuk szállodánkba egy kellemes vacsorára és egy éjszaka pihenésre. A részletes játékszabályzatot és a pontos nyeremények részleteit hamarosan publikáljuk weboldalunkon és megosztjuk közösségi oldalainkon is!


Május elsejéig várjuk a fotóikat! Találkozzunk május elsején Dobogókőn!
Szállodánk 2 éjszakás csomagajánlata még foglalható, keresse ajánlatunkat itt!>>>
Szobáink száma korlátozott! Akinek már nem jut szoba, vagy nem tud több napra eljönni hozzánk, azt egy egész napos nosztalgia partira várjuk, kérjük küldje el nekünk jelentkezését, jelezze részvételi szándékát!
További részletek a Május elsejei programunkról itt>>>

Legyen a vendégünk, szeretettel várjuk szállodánkban!
Írjon nekünk: foglalas@waldenhotel.hu
Hívjon bennünket: +36 30 338 1337

Na de: kik ŐK?
A fotó az 1950-es években készülhetett túrázókról, a Dobogókői Sípályánál. Ha ismerőseit, családtagjait véli felfedezni, ossza meg velük a fotót és velünk is a felfedezés örömét!