HUN | ENG  
Walden Hotel

Szállodánk

Szállodánk

Élvezzék a természet közelségét és Dobogókő páratlan atmoszféráját, egy karnyújtásnyira – mindössze 39 kilométerre - Budapesttől, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén, a Visegrádi-hegység egyik legszebb részén.

Ideális helyszín szállodánk, amennyiben:
  • Család, - és bababarát szállodát keres
  • Partnerével egy romantikus, hosszú hétvégét szeretne kettesben eltölteni
  • Konferenciát, tréninget, csapatépítést vagy partnertalálkozót szervez
  • Esküvői helyszínen gondolkozik
  • Elutazna, és feltölt?dne az ünnepek alatt
  • Felejthetetlen gyalogtúrát tervez, a világ zajától távol...
Oldalunkon segítünk Önnek megtanálni minden hasznos információt szolgáltatásainkról, aktuális akcióinkról, kiemelt hétvégi vagy szezonális ajánlatainkról, üzleti, valamint konferencia lehetőségeinkről.

Az aktív pihenést kedvelők számára, szállodánkból könnyen elérhetőek a festői szépségű kiránduló helyek, valamint Esztergom, Visegrád és Szentendre látnivalói, pihenésre vágyó Vendégeinket pedig szobáink és éttermünk komplett, család- és bababarát szolgáltatásaival várjuk az egész év folyamán.

Kollégáinkkal állunk rendelkezésükre: „természetes” pihenésük, nyaralásuk, fontos családi eseményük, rendezvényük megszervezésében és teljes körű lebonyolításában, hogy az itt eltöltött idő fejthetetlen élmény maradjon. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb Vendégeink közt üdvözölhessük!

A természet védelme számunkra elsődleges szempont!

Madárbarát kertünkben, egy tanösvényen keresztül haladva, testközelből ismerhetik meg hazánk madárvilágát. A tájékozódást információs táblák segítik, így a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki betekintést nyerhet a madarak életébe, otthonába, és csodáiba. Leggyakoribb madár „vendégeink”: Meggyvágó, Csilpcsalpfüzike, Ökörszem, Karvaly, Őszapó, Feketerigó, Énekes rigó, Széncinege, Házi rozsdafarkú, Vörösbegy, Erdei pinty, Süvöltő, Nagy fakopáncs, Füsti fecske, Csúszka.

Óvjuk együtt őket!

Online foglalás

Képek
Hotelstar minősítés

Az európai országokban már jól bevált, és Magyarországon is júliustól bevezetett új szállodaminősítési rendszer alapján Szállodánk sikeresen elnyerte a Hotelstars 3*-os védjegyét!